leerkracht met peuters

Voorschool

Voorschool Menorah is gevestigd in basisschool Menorah op de locatie in de Griegstraat. De voorschool is speciaal voor kinderen vanaf 2 ½ jaar tot 4 jaar. Zij kunnen 2 of meer dagdelen terecht om te spelen met leeftijdsgenootjes.

De voorschool is erop gericht dat peuters zich kunnen ontplooien en leren rekening te houden met een ander. Zij spelen, knutselen luisteren naar een verhaal zingen liedjes en leren met elkaar om te gaan. Met de voorschool willen wij bereiken dat uw kind goed voorbereid is op het basisschool onderwijs. Dit doen wij o.a. door samen te werken met de kleuterklassen en waar mogelijk feesten (sinterklaas, kerst e.d.) gezamenlijk te vieren.

De slogan van onze voorschool; GROEI jij met ons mee?

Kernwaarden:
– Wij zorgen voor Geborgenheid door vaste leidsters in de groep.
– Wij bieden Regelmaat door een vast dagritme.
– Ieder kind mag zich Ontwikkelen op zijn eigen tempo.
– Wij kijken naar de Eigenheid van ieder kind.
Integriteit is voor ons vanzelfsprekend.

Wilt u meer weten? Vul dan uw gegevens in onder het kopje ‘contact’ en dan nemen we contact met u op.